Ce avere au candidaţii la şefia DNA

| 24 iul, 13:49

Cei patru candidaţi înscrişi pentru funcţia de procuror şef al DNA îndeplinesc condiţiile legale de participare la selecţia organizată de Ministerul Justiţiei. Vezi mai jos ce salarii şi proprietăţi deţin aceştia.

Marius Iacob a câştigat anul trecut 215.000 de lei, din care 153.432 lei din salariu, iar restul, din venituri restante obţinute în urma unor hotărâri judecătoreşti. Procurorul a încasat 27.647 lei de la Parchetul General, 12.866 de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi 20.819 de la Administraţia Naţionala a Penitenciarelor. Magistratul nu este căsătorit şi nu are copii. El deţine un apartament de 75 de mp cumpărat în anul 2006 şi o maşină de teren fabricată în 2010, achiziţionată în septembrie 2015.

Iacob a vândut anul trecut un autoturism nemţesc unei persoane fizice, cu 6.500 de euro, tot în septembrie 2015. Magistratul are economii personale de 5.000 de euro şi 40.000 de lei, precum şi conturi la Banca Românească, de 1.2830,50 lei şi altul în euro, cu 0 lei.

 

Ministrul Justiției a precizat că astăzi vor fi verificate dosarele celor patru candidați la șefia DNA. „Mâine membrii comisiei vor studia dosarele, vor analiza programele manageriale. Poimâine, începând cu orele 9, voi convoca membrii comisiei pentru interviu, evident și candidatii, vineri vom ajunge la o concluzie”, a adăugat Toader.

 

Articolul integral pe CAPITAL

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ