Ce echipe au cele mai mari sanse de a castiga grupele din UEFA Champions League

| 02 noi, 15:08

Inaintea meciurilor de miercuri seara din UEFA Champions League, in grupele E, F, G si H se fac calcule cu privire la sansele de calificare. Meciurile din aceasta etapa a patra sunt foarte importante, caci unele calcule pot fi confirmare, iar in alte cazuri lupta pentru calificare poate sa fie pornita din nou. Momentan, cel mai bine se claseaza Leicester City in gupa G, acolo unde conduce cu 9 puncte.

Interesant este insa ca Leicester are sansa a doua in meciul din Copenhaga - cota la pariuri online 3,60 pentru o victorie in deplasare. Cei care vor sa parieze pe Leicester trebuie sa ia in calcul insa ca echipa din Premier League nu are o motivatie puternica pentru castig in acest meci, dar cu siguranta nici nu va ceda usor. In prezent, cota celor de la Leicester pentru locul 1 in grupa la finalul rundelor este 1,15.

Cea mai putin clara situatie este in Grupa E, acolo unde practic toate echipele au mari sanse de a deveni lideri; poate mai putin TSKA Moscova, care desi este la doar 3 puncte distanta de liderul AS Monaco, are cota 31,00 pentru o asemenea clasare. In schimb, Tottenham are cota 2,10, Monaco 2,65, iar Bayer Leverkusen 5,00. Miercuri seara, Monaco joaca in deplasare la Moscova, iar Tottenham primeste acasa pe Bayer Leverkusen.

In Grupa F, Real Madrid are cota 1,33 pentru a-si pastra pozitia de lider pana la final. Totusi, Borussia Dortmund, care are in prezent la fel de multe puncte precum formatia spaniola (7), are sanse solide de a provoca surpriza - cota 3,25. In drumul spre acest obiectiv, echipa germana va juca in compania celor de la Sporting Lisabona si are cota 1,46 pentru victorie. In ceea ce priveste Real Madrid, castigarea meciului de la Moscova nu pare deloc o chestiune complicata (cota 1,12).

Grupa H pare sa cuprinda lupta dintre Juventus si Sevilla (ambele cu cate 7 puncte), insa Lyon isi joaca poate ultima sansa in meciul de miercuri cu Juventus. Italienii au cota 1,40 pentru a castiga grupa si, evident, sunt considerati marii favoriti in partida cu francezii. Sevilla are cota 2,75 pentru locul 1 in grupa, Lyon 51,00, iar Dinamo Zagreb pare din cu totul alta poveste - cota 1001,00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ