Ce este CREATURA din imagine care înspăimântat internetul?

| 31 aug, 2014

Pe plaja Mudjimba a apărut o creatură extrem de bizară. Toți turiștii s-au speriat îngrozitor la vederea monstrului marin ivit din senin pe plaja australiană.

O femeie din Australia a descoperit creatura misterioasă în timp ce se plimba pe plaja. Debbie Higgs a fost atât de uimită de apariția ciudată încât a decis să o ia acasă. A infasurat-o intr-un prosop si a pus-o intr-un acvariu cu apa sarata.

Curioasă ce ar putea fi, femeia a făcut poze creaturii de culoare roșiatică și fără membre, ochi sau gură, și le-a postat pe rețelele de socializare, moment în care internetul a explodat, declanșând o adevărată isterie printre internauți. Cei mai mulți nu au știut cum să răspundă, iar unii au râs de ea sugerând că ar fi vorba de o bucată de șuncă, un personaj de desene animate sau chiar un ficat uman.

În urma acestor fotografii care au circulat pe Internet, biologii marini au ținut să liniștească publicul dezvăluind că este vorba de o specie de melc de mare denumit Spanish Dancer (Dansatorul spaniol).

Cum arată Spanish Dancer?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ