Ce face Viorica Dăncilă, fix în ziua în care Dragnea are emoții la Înalta Curte

| 21 mai, 08:58

Luni, 20 mai, în ziua în care judecătorii reiau discuţiile în procesul care îi dă fiori lui Liviu Dragnea, după ce în primă instanţă șeful PSD a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, Viorica Dăncilă va fi prezentă la Brașov.

Premierul Viorica Dăncilă se va afla mâine, 20 mai, în județul Brașov pentru a verifica stadiul unor proiecte de investiții finanțate din fonduri guvernamentale.

Prim-ministrul va avea întâlniri de lucru cu reprezentanți ai autorităților locale, ai antreprenorilor și producătorilor de alimente bio, ai sindicatelor din industria de armament, cadre medicale, cetățeni.

Din delegația guvernamentală vor face parte mai mulți membri ai Cabinetului.

Luni, 20 mai, este o zi de foc pentru Liviu Dragnea. Judecătorii reiau discuţiile în procesul care îi dă fiori şefului PSD, după ce în primă instanţă a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare. CITEȘTE AICI detalii!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ