Ce i-a urat Elena Udrea preşedintelui, de ziua lui?

| 04 noi, 2013

Deputatul PDL Elena Udrea i-a urat luni preşedintelui Traian Băsescu să-şi atingă anul viitor obiectivele politice şi anume crearea unui mare partid de centru-dreapta şi să lase la Cotroceni un şef de stat care să continue ce a început actualul preşedinte.

'Îi doresc să poată, anul viitor, să-şi atingă obiectivele politice pe care le mai are, un mare partid de centru-dreapta şi să lase la Cotroceni un preşedinte care să continue ce a început. Îi doresc să rămână puternic, energic, aşa cum e acum', a spus Udrea la Palatul Parlamentului.

Deputatul democrat-liberal i-a mai urat actualului preşedinte să aibă puterea să termine reformele pe care le-a început. 'E mai tenace, mai vivace şi mai mobilizat acum decât politicieni de 30-40 de ani. La 62 de ani, Ion Iliescu îşi începea primul mandat. Traian Băsescu face 62 azi şi încheie, practic, zece ani în fruntea ţării', a spus Udrea.

Ea i-a mai urat lui Traian Băsescu să reprezinte un model de urmat pentru generaţiile tinere şi a spus că îşi doreşte ca la Cotroceni să-i urmeze lui Băsescu un preşedinte care să fie capabil să ducă mai departe proiectul de ţară început de şeful statului.

'Sunt convins că Traian Băsescu va avea un rol în alegerea viitorului preşedinte al României. E şi azi cel mai important om politic, cel mai credibil politician în afara ţării şi singurul în creştere în interior. Aşa că, cred că va avea un cuvânt de spus în alegerea viitorului preşedinte', a mai spus Elena Udrea.

Preşedintele Traian Băsescu a împlinit luni vârsta de 62 de ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ