Ce nu ne place să discutăm la masă: clasamentul subiectelor interzise

| 01 dec, 2013

Dilemele politice şi probleme religioase – subiecte pe care oamenii le evitau în timpul cinei cu prietenii, în urmă cu 20 şi ceva de ani, au ajuns astăzi teme relaxante de discuţie, pe lângă conversaţiile despre sex, venituri şi social media.

Dacă în trecut dialogurile despre campaniile electorale, realizările Guvernului şi orietarea religioasă încreţeau frunţile comesenilor, astăzi certurile din timpul mesei au ca subiect central viaţa sexuală sau câştigul obţinut.

Rezultatele unui sondaj la care au participat 1.000 de persoane arată că oamenii detestă să fie chestionaţi cu privire la aventurile amoroase trăite sau momentul în care au de gând să-şi pună pirostriile, în timpul unei mese cu apropiaţii.

Potrivit concluziilor cercetării, respodenţii preferă să discute despre discriminărea rasială sau moarte decât să aducă vorba de profilul lor de Facebook sau Twitter, relatează publicaţia „Daily Mail“.

Susan Mactavish, fondatorea platformei de divertisment Living Mactavish, a comandat acest sondaj în urma unor investigaţii cu privire la stilul de viaţă al populaţiei americane. „Vreau să salvez momentele petrecute alături de apropiaţii familiei şi m-am gândit să desfăşor un sondaj, pentru a afla care sunt cele mai inconfortabile teme discutate în timpul meselor festive“, a declarat Susan.

Cifrele rezultate în urma studiului au arătat şi o toleranţă mai mare a oamenilor vizavi de subiectele picante, precum sexul şi statutul marital.

Topul subiectelor detastate de comeseni:

1.Viaţa sexuală a celor prezenţi (59%)

2.Veniturile totale (53%)

3.Propriul salariu (51%)

4.Metode contraceptive (42%)

5.Evoluţia relaţiei amorose, respectiv parcursul căsătoriei (34%)

6.Religie (32%)

7.Politică (32%)

8.Discriminarea rasială (24 %)

9.Profilul de Facebook (22%)

10.Numărul persoanelor care le urmăresc activitatea pe Facebook/ Twitter (21%)

11.Moarte (19%)

12.Boli grave/ probleme de sănătate (18%)

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 dec, 2013
tornado
am propus !!
sa nu mai citesc publicatia vostra de cacat !!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ