Ce nu ştiai despre batoanele de ciocolată: de la Kit Kat la Snickers

| 20 feb, 2014

Revista Time a realizat un top cu batoanele de ciocolată care au avut cel mai mare impact asupra industriei și a lumii în general.

Potrivit publicaţiei de peste hotare, batonul de ciocolată Kit Kat se află pe primul loc. Produsul a revoluţionat industria şi consumul de ciocolată. Datorită campaniei de marketing consumul de ciocolata s-a transformat într- o acțiune socială. Ambalajul contine doua batoane, din care unul ar trebui sa-l imparti cu un prieten, potrivit apelului producatorului din reclame.

Pe locul al treilea în tp se află Toblerone. Produsa din 1908 in Elvetia, acum Toblerone este considerat un gigant al industrie produselor de patiserie la nivel mondial.

Time ne aminteste că batoanele de ciocolată moderne sunt inventia Nestle - compania a adaugat in ciocolata amara niste lapte praf, creat de unul dintre fondatorii companiei.

Pe locul al cincilea se afla Snickers. Revista Time remarca faptul că brandul nu reusit sa schimbe fundamental industria de patiserie, dar a realizat totusi vanzari record. În 2012, acestea au ajuns la 3,5 miliarde de dolari.

Locul nouă în clasament aparține batoanelor de ciocolata Cadbury, aceasta a stimulat popularitatea companiei de cofetărie britanice Cadbury și a ajutat la crearea unei localitati exemplare lângă Birmingham.

Pe locul zece figureaza Nestle Crunch. Batonul a apărut în 1937. Soluția inovatoare a fost adaugarea in ciocolata a orezului expandat, fapt care a redus substantial prețul acestor batoane.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ