Ce pregătesc bulgarii pentru sezonul estival 2014

| 30 oct, 2013

Construirea unui Aqua Park pe o suprafață de 40.000 mp, internet wireless gratuit pe plajă și în spațiile publice sau deschiderea a două noi biblioteci pe plajă, de unde turiștii pot împrumuta gratuit cărți. Acestea sunt doar câteva dintre investițiile pregătite  pentru stațiunea Albena din Bulgaria, pentru sezonul estival de anul viitor.

“Pentru a-si asigura fidelizarea turiștilor români atrași de sistemul all inclusive și facilitățile pentru copii, vecinii bulgari continuă seria investițiilor în stațiunea Albena pentru vara 2014, cea mai importantă fiind construirea unui Aqua Park pe o suprafață de 40.000 mp”, după cum susțin reprezentanții agenției de turism  Oltextur. 

Îmbunătățirile pregătite pentru următorul sezon estival au finanțare atât din partea statului, cât și din partea investitorilor germani, cu scopul de a-și asigura un flux continuu de turiști, de la mijlocul lunii mai și până la sfârșitul lunii septembrie.

De asemenea, pe lângă sezlongurile gratuite pe plaja, turiștii care vor ajunge în Albena vor avea Internet wireless gratuit în spațiile publice, inclusiv pe plajă și pe arterele principale din stațiune. 

Totodată, pe plajă vor fi modernizate  dușurile, cabinele de schimb, sezlongurile și umbrele.

Tot la categoria facilități, există hoteluri care vor acorda gratuitate copiilor în vârstă de pâna la 13 ani, la cazare în cameră cu doi adulți. Limita de vârstă pentru care cele mai multe hoteluri acordă gratuitate era anul trecut de 12 ani.  

După succesul înregistrat anul trecut, municipalitatea a decis deschiderea a două noi biblioteci publice pe plajă, de unde turiștii pot împrumuta gratuit cărți.

În aceeași stațiune bulgărească, un yoghin indian îi va învăța să practice yoga, pe turiștii doritori.  

Totodată,  până în 2015,  se plănuiește construirea a încă 10 terenuri de tenis, pe lângă cele 13 existente. 
Tot anul viitor,  Albena va fi gazda unor turnee de tenis profesioniste, precum Campionatul Național pentru băieți și fete de 12, 14, 16 și 18 ani și turnee internaționale feminine.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ