Ce s-a întâmplat cu anunţul NASA care ar fi trebuit să zguduie lumea

| 09 oct, 2013

"Remember the 13th" (Adu-ţi aminte de data de 13, n.r.) este un site creat recent conform căruia agenţia spaţială NASA ar urma să facă un anunţ, la 13 noiembrie, despre o descoperire care va zgudui întreaga lume.

"Un anunţ extrem de important care va şoca omenirea şi va rămâne în istorie". Asta anunţa, săptămâna trecută, site-ul menţionat.

Totul s-a dovedit a fi un fals, întrucât acum câteva zile administratorii săi au anunţat o schimbare de plan şi au publicat mai devreme "anunţul NASA". Link-ul care trebuia să îi ducă pe cititori către marea descoperire astronomică îi trimite, însă, către un filmuleţ de You Tube care n-are nimic în comun cu planetele sau extratereştrii.

Motivul pentru care a fost creat acest site nu este cunoscut. Scopul său ar putea fi să aducă multe vizualizări filmului de pe YouTube, scrie International Business Times.

Coincidenţă sau nu, creatorii site-ului au profitat de actuala paralizie guvernamentală din Statele Unite din cauza căreia angajaţii NASA care se ocupau cu actualizarea informaţiilor de pe site-ul oficial şi cu comunicarea în mediile online şi-au pierdut locul de muncă. Astfel, o poziţie oficială NASA care să confirme sau să infirme zvonurile legate de această "mare descoperire" au întârziat să apară

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ