Ce să mănânci ca să iţi măreşti sănii. Soluţia bizară la care apelează tinerele din Japonia

| 24 mai, 2014

Orice femeie viseaza sa aiba un decolteu frumos si ferm, mai ales acum, in prag de vara, cand urmeaza sa ne aratam corpurile in costume de baie. Pentru a obtine acel decolteu generos si apetisant pe care il admira in revistele de specialiatate, femeile din Japonia au ajuns sa manance o prajitura-minune.

 

"F-cup cookie" este inventia unor oameni de stiinta care sustin ca, daca mananci 2 prajituri pe zi, bustul tau se va mari mircaulos datorita unei plante care se regaseste in compozitia lor.

Pueraria Mirifica, planta promovata de specialisti, contine molecule de Miroestrol, adica un compus foarte asemanator estrogenului.

De vreme ce acesta joaca un rol important pentru dimensiunile sanilor, ei sustin ca trebuie inclus in dieta zilnica a doamnelor si domnisoarelor care se vor mai voluptuoase.

Pana la ora actuala, nu exista vreo dovada stiintifica a faptului ca desertul are efecte reale, insa asta nu le opreste pe tinerele din Japonia sa il incerce.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ