Ce salariu are ministrul Agriculturii, Petre Daea

| 01 iun, 12:45

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, încasează un salariu net lunar de 13.148 lei (peste 2.900 de euro), potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

Petre Daea a preluat mandatul de ministru al Agriculturii la începutul acestui an şi administrează un buget de circa 3,8 mld. de euro, cât reprezintă bugetul MADR în 2017, potrivit Legii bugetului de stat pe anul 2017, date publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice. Bugetul MADR este cu 83% mai mare în 2017 faţă de anul precedent, potrivit calculelor ZF.

Unul dintre principalele obiective asumate de MADR în acest an este încurajarea producţiei autohtone, pentru a reduce dependenţa faţă de produsele din import. Astfel că, de la preluarea mandatului, Petre Daea a dispus alocarea de subvenţii pentru crescătorii de porci, câte 10.000 de euro pentru minimum 600 de porci livraţi câter abatoare, precum şi subvenţii pentru cultivatorii de tomate, aceştia primind câte 3.000 de euro pentru minimum 1.000 de metri pătraţi de roşii cultivate în spaţii protejate, cu condiţia să îşi vândă producţiile în extrasezon.

 

Tag-uri: petre daea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ