Ce scrie presa internațională despre eșecul răsunător al Rovanei Plumb

| 30 sep, 11:13

Respingerea Rovanei Plumb pentru funcția de comisar european a stârnit interes în presa internațională, mai multe publicații relatând despre motivele care au condus la eșecul său.

În presa internațională, Rovana Plumb este criticată cu precădere de Politico. Jurnaliștii titrează: "Un ministru veteran al guvernului român, [Rovana Plumb] se confruntă deja cu o anchetă asupra unui caz de corupție din 2017, în care a fost acuzată că a ajutat liderul Partidului Social Democrat într-o afacere imobiliară ilicită care implică o insulă de pe Dunăre."
Euronews: "Plumb a declarat că nu are nimic de ascuns, dar nu a putut să-i liniștească pe europarlamentari în legătură cu două împrumuturi pe care le-a luat."
Reuters: "Comisarul propus pentru Transport, politicianul Rovana Plumb are un conflict de interese care îi compromite candidatura.
The Guardian: Despre [Rovana] Plumb, desemnată să conducă politica de transport a UE, presa română a scris că ar fi luat bani cu împrumut pe care le-a donat ulterior partidului de guvernământ. Ea a fost respinsă cu 15 voturi pentru și șase cu două abțineri."

BILD: "De ce acest pescar norocos (n.n. – Liviu Dragnea) o enervează pe Ursula von der Leyen?"

Tag-uri: Rovana Plumb
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ