Ce se întâmplă cu Fast & Furious 7 după moartea lui Paul Walker

| 02 dec, 2013

Reprezentanți și producători ai studiourilor Universal s-au reunit duminică seara pentru a discuta soarta francizei Fast & Furious după moartea starului Paul Walker, relatează Hollywood Reporter.

Potrivit informațiilor obținute de Hollywood Reporter, cel de-al 7-lea film din seria Fast & Furious, în care își va face debutul și Jason Statham va suferi întârzieri, însă nu va fi abandonat.

Filmarile de la Fast & Furious 7, programat să ajungă în cinematografe pe 13 iulie, 2014,  începuseră deja sub comanda regizorului James Wan, însă fuseseră amânate pentru perioada Zilei Recunoștinței.

Duminica, echipa trebuia să se reunească în Atlanta, însă moartea fulgeratoare a actorului, în vârstă de 40 de ani, va mai amâna cu câteva zile reluarea filmărilor.

Hollywood Reporter noteaza ca filmul ar putea avea de suferit tinand cont de faptul ca accidentul in care a murit Walker este similar cu cele descrise in franciza. 

De asemenea, este important de vazut cum vor schimba scenaristii povestea si daca vor integra moartea lui Brian O'Conner, personajul jucat de Paul Walker. 

O alta varianta este pastrarea personajului sub interpretarea unui alt actor. Acest lucru este insa mai greu de realizat, deoarece o buna parte din Fast & Furious 7 s-a filmat deja cu Paul Walker iar asta ar insemna ca producatorii sa renunte complet la materialul turnat pana acum.

"Toti cei de la Universal suntem devastati. Paul a fost timp de 14 ani un membru iubit al acestei familii, pierderea sa este devastatoare pentru noi si pentru numerosii fani" a declarat un purtator de cuvant de la Universal.

O situatie asemanatoare s-a petrecut in 2008 la moartea lui Heath Ledger in timpul filmarilor de la The Imaginarium of Doctor Parnassus

Atunci regizorul Terry Gilliam a luat decizia, dupa suspendarea temporara a filmarilor, sa continue pelicula cu Johnny Depp, Jude Law si Colin Farrell, toti jucand rolul lui Heath Ledger.

Pe retelele de socializare, fanii francizei, care a facut incasari mondiale de 2,3 miliarde de dolari (sursa: www.boxofficemojo.com), fac deja campanii in care roaga studiourile Universal sa renunte la seria cinematografica.

"Din respect pentru Paul Walker franciza trebuie oprita. Paul e "Fast" si Vin Diesel e "Furious" . Pentru ca "Fast" a murit, franciza nu-si mai are rostul" au comentat fanii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ