Ce se întâmplă cu tenul tău dacă bei suc de MORCOVI

| 07 mai, 2014

Sucul de morcovi ofera o multime de beneficii, nu numai pentru piele dar si pentru sanatatea noastra generala. Acesta se poate utiliza intern, pentru detoxifiere, sau extern pentru a ingriji pielea. Se spune ca pentru a avea un ten curat ai nevoie sa consumi in mod regulat suc de morcovi. Un pahar pe zi este de ajuns.

De ce este bine sa consumi in mod regulat suc de morcovi

Morcovul este bogat in substante nutritive cum ar fi calciu, potasiu, vitamina A si vitamina C. Consumul de suc de morcovi pe termen lung, iti asigura o piele bine hidratata si stralucitoare. De asemenea, consumul in mod regulat de suc de morcovi previne imbatranirea prematura a tenului, datorita continutului sau bogat in antioxidanti. Astfel, daca ai o piele uscata, predispusa la eczem si un ten patat, consumul de suc de morcovi va asigura hidratarea necesara si va diminua coloritul petelor.

Iata principalele beneficii ale sucului de morcovi asupra pielii:

- Continutul ridicat de potasiu din sucul de morcovi previne uscarea pielii

- Sucul de morcovi ajuta la reducerea petelor si a cicatricilor

- Consumul de morcovi previne aparitia acneei

- Antioxidantii din sucul de morcovi previne aparitia diverselor probleme ale pielii cum ar fi eczeme, dermatite, eruptii cutanate.

- Consumul regulat de suc de morcovi mentine pielea hidratata, nedeta si fina.

- Antioxidantii si carotenoizii din sucul de morcovi cresc imunitate pielii impotriva soarelui si ajuta la vindecarea arsurilor solare.

- Sucul de morcovi contine vitamina C, cea care ajuta la producerea de colagen, cea care imbunataste elasticitatea pielii si previne aparitia ridurilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ