Ce se întâmplă dacă îţi dai zilnic cu iaurt pe faţă. Efectul e uimitor

| 14 apr, 2014

Beneficiile interne ale consumului de iaurt sunt deja foarte bine cunoscute. De la o sursa bogata in calciu, care ajuta ca mentinerea sanatatii oaselor, pana la un ajutor de nadejde pentru un tranzit intestinal sanatos.

Iata insa ca iaurtul poate fi extrem de benefic si in tratamentele cosmetice:

1. Trateaza acneea - Iaurtul te scapa de cel mai mare cosmar al adolescentei: cosurile. Aplica iaurt direct pe cosuri zilnic, dupa ce ai indepartat machiajul si ai fata curata. Maseaza bine pielea, lasa sa actioneze cateva minute si apoi indeparteaza-l cu apa calduta. Continutul bogat in zinc va ajuta si la reducerea petelor si inchiderea porilor. Evita insa iaurturile aromate. Acestea au in compozitie ingrediente care pot irita pielea.

2. Previne cosurile - Te-ai uitat in oglinda si ai observat o pata rosie care promite ca se va transforma intr-un cos de toata frumusetea? Nu sta cu mainile in san. Amesteca iaurt cu o bucatica de drojdie de bere si aplica pe zona afectata. Vei reusi sa-l opresti inainte de a se forma.

3. Previne uscarea pielii - Daca problema ta este pielea foarte uscata si sensibila, tot iaurtul te ajuta. Combina ulei de masline, turmeric, lemn de santal cu iaurt si miere si intinde pe zonele cu probleme. Lasa sa actioneze timp de 15 minute si apoi clateste bine cu apa.

4. Un bun hidratant - Daca frigul ti-a afectat pielea si ai nevoie de un hidratant puternic, apeleaza cu incredere la iaurt. Incearca o masca din praf de linte si iaurt. Las-o sa se usuce si apoi curat-o de pe fata. Clateste bine cu apa. Efectele se vor vedea imediat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ