Ce sport a adus României zilele acestea 18 medalii, dintre care 6 de aur

| 28 sep, 2013

România a încheiat participarea la Campionatele Europene de haltere pentru juniori şi tineret de la Tallinn (Estonia) cu un bilanţ de 6 medalii de aur, 5 de argint şi 7 de bronz, după ce junioara Andreea Aanei a cucerit trei medalii de aur la categoria +75 kg.

Aanei a ridicat 114 kg la smuls, 120 kg la aruncat, iar la total s-a impus cu 254 kg, la mare distanţă de următoarea clasată, Irina Baranovska (Ucraina), care a avut 213 kg.

La juniori, România a obţinut 6 medalii de aur, 3 de argint şi 2 de bronz, iar la tineret sportivii noştri au câştigat 2 de argint şi 5 de bronz.

Medaliile de aur au fost cucerite de Florin Croitoru (3 - cat. 62 kg, juniori) şi Andreea Aanei (3 - cat. +75, juniori), medaliile de argint au fost adjudecate de Dana Berchi (smuls - cat. 53 kg, tineret), Loredana Petronela Heghiş (3 medalii - categoria 58 kg, junioare) şi Adrian Ghişoiu (smuls - cat. 77 kg, tineret). Medaliile de bronz au fost aduse de Florin Cătălin Bejenariu Carp (aruncat şi total - cat. 77 kg, juniori), Dana Berchi (aruncat, total - cat. 53 kg, tineret) şi Irina Lăcrămioara Lepşa (3 - cat. 63 kg, tineret).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 sep, 2013
Victor (altul nu cel din frunte)
Bravo
Bravo sportivilor si antrenorilor lor pentru munca, rezultate si pentru modul onest in care reprezinta Romania.Luati exemplu domnilor demnitari.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ