Ce spune Gabriel Biriş despre firma pe care o deţine în Cipru

| 05 ian, 10:29

Secretarul de stat în Ministerul Finanţelor, Gabriel Biriş, susţine că firma din Cipru la care deţine 25% nu a avut niciodată activitate.

"Este o companie facuta cu multi ani de zile in urma impreuna cu niste prieteni, companie pe care intentionam sa o folosim pentru a investi/detine impreuna participatii in alte companii. Deci, un holding, pe vremea cand Romania nu era deloc prietenoasa cu astfel de companii", spune Gabriel Biriş pe contul său de Facebook, răspunzând astfel unor acuzaţii cum că "hăituieşte săracii cu taxe, dar are off shore în Cipru ca să evite taxele"



Secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Gabriel Biriş hăituieşte săracii cu taxe, dar are off shore în Cipru ca să evite taxele în România.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 ian, 15:29
Alina
Navighezi zilnic 2-3 ore pe internet?De ce sa nu iti petreci acest timp cu folos, colaborand cu noi part-time sau full time, iti poti creste substantial veniturile lunare, plata este garantata prin contract legal de comision iar instruirea se face gratuit prin e-mail!Sunt necesare cunostinte minime de utilizare a calculatorului , de lucru cu documente word si pdf, rabdare, perseverenta si atentie la detalii. Pentru informatii trimite mesaj cu textul PROIECT la adresa de mail [email protected]
05 ian, 15:29
mishu
bla-bla
asta e ca madam plumb, ministra la mediu, care avea jeep inmatriculat in romania. cainii latra caravana trece. asta arata de fapt cat de tare ii doare pe ei fix in c..ot de legile Romaniei.
05 ian, 15:28
Daniel Popa
Oferta
Oameni dragi, este timpul sa lucrati de acasa prin contract legal intr-un proiect 100% romanesc. Domeniul, publicitate online pentru piata americana de carti electronice. Proiectul este lansat de curand, nu este necesara niciun fel de experienta! Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. Lucrati pe internet de oriunde doriti dumneavoastra. Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. Oferim sanse reale de avansare in cariera! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Programul de lucru este flexibil. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. Cand doresti cu cea mai mare seriozitate detaliile afacerii, cere informatii la adresa de email: [email protected]
05 ian, 14:14
Nea Goe Basarab
intrebare
PORCISME?
SPECIALISTI? O FI VREO UNUL RAMAS DE LA CONVENTIA DEMOCRATA?
DE CE NU ESTE ANCHETAT DE JUSTITIE SI A.N.I. SI EVENTUAL UMFLAT DE "ORGANE"?
ARE BANI ASCUNSI IN STRAINATATE?
NU-I ASA CA ARE MOACA DE EXCROC? CUUM NE MAI EXPLICA EL CA SARACII TARII TOOT FUURA DE LA BUGET NEDECLARAND MUNCA PRESTATA CU ZIUA PRIN TARA SI CUM EL SI-A ASCUNS BANII INTR-O TARA U. E. A PLATIT IMPOZITE PENTRU SUMELE DEPUSE IN ACEA TARA U. E.?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ