Ce spune Dragnea că se va întâmpla cu partidul lui Tăriceanu

| 17 noi, 2014

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că reprezentanţi ai Partidului Liberal Reformator vor intra în Guvern, dar acest lucru nu este posibil deocamdată, pentru că PLR nu este înregistrat juridic.

'La un moment dat, reprezentanţi din această formaţiune politică vor intra în Guvern. Deocamdată PLR nu este înregistrat. Nefiind înregistrat, avem această problemă juridică, ceea ce ne împiedică să facem lucrul acesta mâine. De aceea, am spus cât de curând', a declarat Dragnea luni, la Parlament.

El susţine că senatorul Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele PLR, 'ar poate ocupa orice portofoliu într-un guvern'.

'Dar dacă nu va mai fi domnul Meleşcanu ministru de Externe, cred că domnul prim-ministru are variante serioase şi credibile pentru ministru de Externe care să fie acceptate de toată lumea. În primul rând, trebuie să fie acceptate de preşedintele Băsescu, care trebuie să semneze', a adăugat Dragnea.

CITESTE SI Liviu Dragnea, despre cine TREBUIE să plece din PSD

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ