Ce spune Marcel Ciolacu despre certificatul verde cu trei doze, introdus şi la nivel naţional

| 01 feb, 19:26

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, marţi, despr introducerea obligativităţii celei de-a treia doze de vaccin pe certificatul verde, la nivel naţional, aşa cum se întâmplă şi în cazul certificatului european, că a vorbit cu doctorul Streinu Cercel şi nu crede că este necesară o astfel de măsură.

 

”Am vorbit cu domnul Cercel şi dânsul mi-a spus că nu crede că este necesară o astfel de măsură”, a spus Ciolacu, la Parlament.
Ministerul Sănătăţii (MS) precizează că, în acest moment, nu a intervenit nicio modificare în ceea ce priveşte valabilitatea certificatului electronic COVID-19, la intrarea pe teritoriul naţional.
După ce România va adopta Decizia 2021/1073, va aplica aceleaşi reglementări cu celelalte state membre care recunosc certificatul de vaccinare doar după efectuarea dozei booster, dacă de la încheierea schemei de vaccinare complete au trecut mai mult de 270 de zile.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ