Ce spune Sebastian Ghiță despre întâlnirea cu Cozmin Gușă și fotografia cu Kovesi

| 28 ian, 13:30

Sebastian Ghiță a intervenit, joi seară, la Antena 3 pentru a comenta fotografia în care apare la Belgrad, alături de jurnalistul Dan Andronic și Cozmin Gușă, dar și despre imaginea pe care o are cu Laura Codruța Kovesi.

Sebastian Ghiță are o poză compromițătoare cu Laura Codruța Kovesi, pe care a refuzat să o facă publică, însă a precizat că dacă procurorii o vor cere, va fi obligat să o prezinte.

„Poza ar putea ajunge la sectia de investigatii a magistratilor. Si eu voi fi audiat, de aici din Belgrad. Daca procurorii imi vor cere, voi pune la dispozitie orice proba”, a declarat Sebastian Ghiță.

În ceea ce privește întâlnirea avută cu Cozmin Gușă și Dan Andronic, Sebastian Ghiță spune că nu a fost o întâlnire „pentru a pune țara la cale”

„Oamenii se întâlnesc și fără să puna țara la cale. Se întâlnesc din curiozitate, din prietenie. Cozmin Gușă a venit pur și simplu din curiozitate. Dânsul mai vine prin Belgrad pentru că sunt concursuri de judo și este președinte al Federației de Judo. E momentul ca toată această agresivitate și agresiune să se reducă puțin. Vremurile lui Kovesi, în care romanii erau împotriva românilor au trecut”, a precizat Ghiță.

Eu în Serbia am primit definitiv azil politic. Asta îmi dă drept deplin ca cetățean, în afară de a vota. De aceea au venit mulți și m-au vizitat”, a mai spus Ghiță.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ