Ce spune Teodorovici despre Dăncilă: Este o persoană simplă...

| 28 mai, 13:52

Premierul Viorica Dăncilă este o persoană simplă şi fără orgolii, a afirmat, joi seară, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, întrebat cum este ca prim-ministru Viorica Dăncilă.

"Este o persoană fără orgolii, fără aceste orgolii ieftine, este o persoană simplă. Ascultă, discutăm, mă asculta, mă susţine. Induce lucrul în echipă la nivel de guvern, ceea ce este un lucru important", a declarat ministrul Finanţelor, la Antena 3.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut de patru ori demisia premierului Viorica Dăncilă, în ultimele săptămâni. Iohannis afirma că este imperioasă demisia premierului, pentru "a face loc unor oameni responsabili şi competenţi".

Premierul Viorica Dăncilă a răspuns că nu va demisiona din fruntea Guvernului atât timp cât are sprijinul preşedintelui PSD şi al coaliţiei de guvernare, că este un om responsabil şi că nu vrea să creeze instabilitate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ