Ce vrea Dan Barna să facă dacă ajunge președinte

| 26 iul, 15:58

Candidatul alianței USR PLUS la prezidențiale, spune că dacă va ajunge președinte va încerca să determine alegeri parlamentare anticipate odată cu alegerile locale din vara anului viitor.

”Eu nu vreau sa ma bat cu pumnii in piept si nici sa fac glume lingvistice ca voi rasturna Guvernul, pentru ca instrumentele sunt limitate: motiune de cenzura sau acord politic pentru anticipate. Presedintele poate sa incerce o coalizare antiPSD si voi incerca sa obtin un acord politic asumat pentru alegeri anticipate care sa fie facute odata cu localele”, a declarat Barna într-un interviu pentru Ziare.com.

El a mai spus că vrea și modificarea Constituției pentru a decide că România e o republică semiprezidențială, după modelul Franței.

Dan Barna se asteapta sa dispute finala prezidentialelor cu Klaus Iohannis si a aratat care este electoratul pe care mizeaza pentru a castiga. Totodata, candidatul USR-PLUS a explicat situatia contractelor cu statul pe care le-a obtinut firma pe care a avut-o inainte de a intra in politica: "sunt din fonduri europene pe care le-am obtinut in urma unor licitatii. Toate au fost monitorizate, verificate si rambursate integral de institutiile europene".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ