Cea mai importanta competitie intercluburi se intoarce incepand de marti

| 12 sep, 13:51

Marti, de la ora 21:45, fotbalul spectacol din Champions League ne va incanta pentru prima oara privirile in acest sezon. Sunt multe echipe interesante prezente la startul competitiei, insa tot granzii - Barcelona, Bayern sau Real par sa fie abonati la trofeu.

“Dupa ce anul trecut a parasit competitia in semifinale, campioana Spaniei s-a pregatit atent pentru acest sezon, facand achizitii importante. Bayern se afla intr-un proces de adaptare la filozofia de joc a lui Caro Ancelotti, in timp ce Realul va miza pe continuitate, dupa o campanie de transferuri destul de discreta”. e de parere Ilie Dumitrescu, ambasadorul de brand al casei de pariuri online Unibet. La o cota de 4,00, putem merge pe faptul ca Barcelona isi va trece in vitrina cel de-al saselea trofeu al Ligii Campionilor. Pana acolo insa, traseul este destul de lung.

Barcelona - Celtic - Este un duel de care am mai avut parte in ultimele sezoane, in faza grupelor. In stagiunea 2012/2013, Celtic se impunea, acasa, cu 2-1, desi a avut doar 11% posesie. Un an mai tarziu, catalanii si-au luat revansa, castigand ambele meciuri. Pe cel de pe “Nou Camp” chiar fara drept de apel, scor 6-1. Cota pentru un succes al gazdelor este destul de mica, 1,10, insa cei curajosi se pot reorienta spre celelalte doua variente - egalul, cota 12,00, si victoria scotienilor, cota 25,00.

PSG - Arsenal - Cu trei puncte obtinute in minutele de prelungire contra celor de la Southampton, in campionat, tunarii vin pe “Parc des Princes” cu moralul ridicat. Oare vor putea profita de forma destul de slaba prin care trece campioana Frantei? Unibet ne ofera o cota de 4,20 pentru un succes al oaspetilor, in timp ce trupa lui Unai Emery beneficiaza de o cota de 1,90. Un meci nul ne poate aduce de 3,75 ori suma investita.

Juventus - Sevilla - Campioana Italiei a avut o campanie de transferuri destul de agitata, dar si profitabila. Iar asta s-a vazut in cele trei victorii din campionat, din tot atatea partide. Cele doua echipe s-au mai intalnit si-n stagiunea precedenta, cu fiecare formatie castigandu-si meciul de pe teren propriu. La Unibet, un succes al gazdelor ne este prezentat la o cota de 1,58, in timp ce trei puncte cucerite de oaspeti pare o varianta putin probabila, la o cota de 6,15. Egalul este creditat cu 3,90.

Real Madrid - Sporting - Cristiano Ronaldo isi va intalni formatia la care a crescut, cea care l-a indreptat spre Manchester United. Portughezul a marcat in weekend, insa este departe de o forma fizica adecvata. Oaspetii au 14 victorii consecutive in Portugalia, iar o eventuala surpriza nu este de neglijat, la o cota de 13,00. Totusi, victoria “albilor” pare cel mai normal pariu - cota 1,22, iar egalul doar pentru curajosi - cota 6,50.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ