Cei mai bogaţi muzicieni britanici sub 30 de ani: Liderul topului, avere de 35 de milioane de euro

| 11 apr, 2013

Adele este cea mai bogată cântăreaţă britanică,sub 30 de ani, cu o avere de 35 milioane de lire sterline, potrivit unui top din 2013 realizat de publicaţia Sunday Times. Ea ocupă pentru al doilea an consecutiv primul loc în acest top.

Adele, a avut anul acesta a avut o creştere cu 50% a averii de 20 de milioane de lire sterline pe care o avea în 2012, datorită vânzărilor impresionante înregistrate de single-ul ei "Skyfall", tema muzicală a celui mai recent film din seria James Bond, şi de albumul ei "21", precizează Mediafax.

Cheryl Cole se află pe locul al doilea, cu o avere de 14 milioane de lire sterline, iar locul al treile este împărţit de cântăreaţa Leona Lewis şi Kate Melua, care au o avere estimată la 12 milioane de lire sterline.

Florence Welch, solista grupului Florence and The Machine, se află pe locul al cincilea, cu o avere de 9 milioane de lire sterline. Pe locul al şaselea se află, la egalitate, Jessie J şi Charlotte Church, fiecare dintre ele au o avere estimată la 8 milioane de lire sterline.

Primii bărbaţi din acest top apar pe poziţia a opta. Este vorba de Marvin Humes, Aston Merrygold, J.B.Gil şi Oritse Williams, cântăreţii grupului JLS, care au o avere de 6 milioane de lire sterline.

Topul celor mai bogaţi muzicieni britanici, indiferent de vârsta acestora, este dominat şi în acest an de Paul McCartney. Avereea fostului membru al trupei The Beatles este estimată la 680 milionae de lire sterline.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ