Cel mai cunoscut chitarist al lumii concertează la Bucureşti

| 09 mar, 17:50

Slash revine în România, după show-ul din 2013, de data aceasta pentru un concert la Arenele Romane, în data de 28 iunie, informează organizatorii, Phoenix Entertainment.

Celebrul chitarist va fi însoțit de Myles Kennedy & The Conspirators.

Slash a devenit cunoscut pentru riff-urile și solo-urile sale. Membru de bază al formației Guns N'Roses, Slash, alături de colegii săi de trupă, a devenit celebru în 1987 odată cu lansarea primului disc, "Appetite for Destruction" care rămâne și după 28 de ani cel mai bine vândut album de debut al tuturor timpurilor.

Slash este considerat unul dintre cei mai importanți chitariști din istoria muzicii rock, fiind apreciat pentru talent, inovație și carismă. Publicații de prestigiu precum Time sau Rolling Stone l-au inclus întotdeauna în topul celor mai buni chitariști, iar în 2012, artistul împreună cu o parte din vechii săi colegi din Guns N'Roses a fost inclus în Rock'n'Roll Hall of Fame.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ