Cel mai lung zbor fară escală din lume a fost oficial desfiinţat: dura 19 ore!

| 26 noi, 2013

Duminica a fost ultima zi in care pasagerii rutei Singapore – New Jersey au putut sa faca acest traseu fara escala, in cadrul celui mai lung zbor din lume. Singapore Airlines a decis sa renunte la ruta de 19 ore, din cauza profitabilitatii scazute, scrie Daily Mail.

 

Singapore Airlines opera zboruri intre aeroportul Newark (New Jersey) si aeroportul Changi (Singapore) din 2004. Cea mai lunga ruta leaga acum Sydney, Australia si Dallas, Texas.
Vestile despre anularea recenta a celui mai lung zbor fara escala din lume nu au fost pe placul calatorilor care obisnuiau sa faca traseul Singapore-New Jersey in 19 ore. Multi dintre ei preferau aceasta ruta pentru a evita traficul congestionat de pe Aeroportul International John F. Kennedy.
Acum, ca sa ajunga pe Newark, pasagerii trebuie sa treaca prin Frankfurt, ceea ce inseamna un ocol de cinci ore, noteaza Bloomberg.

Pasagerii sunt nemultumiti si se plang de controalele vamale si verificarile de pe JFK, care pot dura peste o ora, cea mai lunga perioada de asteptare de pe un aeroport american.

In cazul unor situatii neprevazute, imbarcarea poate dura si pana la doua ore.

Operatorii cursei cu durata record spun ca au luat aceasta decizie din cauza profitului scazut.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ