Cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, Michael Phelps, nu ştie dacă va participa la JO 2016

| 24 apr, 2014

Înotătorul american Michael Phelps, care revine astăzi în competiţii, la 20 de luni de la ultima sa cursă, a declarat că nu ştie dacă va particicipa la Jocurile Olimpice din 2016.

"Nu ştiu dacă voi concura la Rio. (...) Nimeni nu m-a influenţat să revin, am decis să revin în competiţii pentru mine însumi. Tot ce pot să spun este că mă simt foarte bine la antrenamente, zâmbesc tot timpul. Nu am făcut nimic în ultimele 18 luni. Însă mi-a lipsit ceva, mi-a lipsit înotul", a spus sportivul în vârstă de 28 de ani.

Michael Phelps, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice (22 de medalii) concurează, joi, la Grand Prix-ul de nataţie de la Mesa, în proba de 100 de metri fluture. "Vreau doar să particip, să îmi recapăt mentalitatea de concurent. Mă gândesc la un anumit timp pe care vreau să îl realizez, dar nu o să-l spun", a precizat Phelps.

Concursul de la Mesa este primul al lui Michael Phelps după Jocurile Olimpice din 2012.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ