Predicţia ULUITOARE a şamanilor din Peru. Cine va câştiga Cupa Mondială 2014

| 11 iun, 2014

CM 2014. Samanii peruani au prezis, marti, numele echipei nationale care va castiga Cupa Mondiala, urmand sa invinga Argentina in finala.

CM 2014. Samanii au avut aceasta "viziune" dupa un ritual cu frunze de coca, cranii si fotografii ale vedetelor, informeaza AFP. "Am avut o viziune si aceasta Cupa Mondiala 2014 va ramane in America de Sud. Finala Cupei Mondiale se va disputa intre Argentina si Brazilia si va fi castigata de Brazilia", a declarat Juan Osco, cunoscut drept "samanul din Anzi".

Samanii din trei regiuni din Peru si-au concentrat fortele la stadionul National din Lima intr-un ritual in care i-au invocat pe brazilianul Neymar, argentinianul Lionel Messi, chilianul Alexis Sanchez, portughezul Cristiano Ronaldo si alti mari jucatori. "Am vazut pe altarul mistic culoarea albastra (Argentina) si galbena (Brazilia). Cele doua culori s-au amestecat si castigatoare va fi Brazilia", a spus Osco, potrivit stirileprotv.ro.

"Este o finala de vis, o puternica forta pe care am simtit-o, Brazilia va pune capat blestemului de pe Maracana - victoria Uruguayului la Cupa Mondiala din 1950 in fata Braziliei - si-l va uita odata pentru totdeauna", a mai spus Osco, care a mentionat ca Spania va ajunge in semifinale.

La randul sau, samanul Julio Huaylas din Trujillo, agitand trei cranii, a prezis ca selectionata statului Chile, aflata in grupa B cu Spania, Olanda si Australia, va fi surpriza turneului si va ajunge in semifinale. "Chile va suprinde, deoarece echipa a progresat", a mentionat Hayles.

Cele trei cranii reprezinta vitalitatea, sanatatea si lupta jucatorilor care vor evolua la Cupa Mondiala. "Am dat cu lamai peste fotografia lui Messi pentru a-l intari si a-l vindeca de raul de care sufera. Messi si Neymar vor fi campionii Mondialului", a mai spus Hayles.

Campionatul Mondial de Fotbal 2014 incepe, joi, la Sao Paulo, cu meciul Brazilia - Croatia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ