CM 2014. Un celebru actor de la Hollywood este aşteptat la meciul de deschidere al Campionatului Mondial

| 12 iun, 2014

CM 2014. Cunoscutul actor american Leonardo DiCaprio a sosit miercuri la Rio de Janeiro, unde a fost cazat pe un iaht de lux, iar joi este aşteptat la Sao Paulo pentru meciul inaugural al Cupei Mondiale de fotbal 2014.

CM 2014. Conform ziarului Folha din Sao Paulo, vedeta de la Hollywood a debarcat în Brazilia cu 21 de prieteni şi s-a deplasat imediat în portul Rio, unde s-a îmbarcat pe uriaşul yacht al şeicului Mansour Ben Zayed Al-Nahyan, membru al familiei regale din Emiratele Arabe Unite şi proprietarul clubului englez Manchester City.

'Topaz' este al cincilea yacht ca mărime din lume. Lungă de aproape 150 metri, ambarcaţiunea cântăreşte 12.000 de tone, iar valoarea sa este estimată la 400 milioane dolari.

Vasul este dotat, între altele, cu piscină, sală de fitness, jacuzzi, pistă pentru elicopter şi o sală de cinema.

Folha subliniază că 'Topaz' este mai mare decât majoritatea vaselor marinei braziliene, cu excepţia lui 'Sao Paulo', fostul port-avion francez 'Foch', achiziţionat de Brazilia.

După sejurul său la Rio, Leonardo DiCaprio este aşteptat joi seara la Sao Paulo, oraş aflat la 450 km de Rio de Janeiro, pentru partida de deschidere dintre Brazilia şi Croaţia, conform cotidianului brazilian.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ