CM 2014. Brazilia şi Mexic au încheiat la egalitate, scor 0-0

| 17 iun, 2014

CM 2014. Echipele Braziliei şi Mexicului au terminat la egalitate, 0-0, marţi, pe stadionul ''Castelao'' din Fortaleza, într-un meci din Grupa A a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iunie - 13 iulie).

CM 2014. Cele două formaţii au făcut un meci spectaculos, cu ocazii de ambele părţi, din care au lipsit doar golurile, eroul fiind portarul mexican Ochoa.

Selecao a dominat jocul din start, dar ocaziile de gol au apărut greu. Mexicanii nu s-au cantonat în apărare şi au avut densitate în joc, apărându-se atent şi făcând presing când nu erau în posesia balonului.

Prima situaţie periculoasă s-a consumat în minutul 14, când Marcelo a pătruns pe partea stângă, a trimis în careu, dar Fred şi Paulinho nu au ajuns la balon.

Mexicanii au replicat prin şutul lui Herrera, de la distanţă, care l-a obligat pe Julio Cesar să devieze peste transversală (24).

Brazilia a avut o mare ocazie în minutul 26, când Neymar a trimis excelent cu capul, dar Ochoa a salvat în mod miraculos golul (26). Portarul mexican Ochoa a fost la post şi la lovitura de cap a lui Fred (35), după care Marcelo a tras pe lângă ţintă (39).

''El Tri'' şi-a mai creat o situaţie notabilă în min. 41, tot cu şut de la distanţă, dar mingea expediată de Vazquez s-a dus puţin alături.

Echipa ''auriverde'' a fost foarte aproape de gol în minutul 44, când trei brazilieni au rămas singuri cu Ochoa, dar Paulinho nu l-a putut învinge pe portarul mexican.Mexicanii nu s-au lăsat mai prejos, iar Aguilar i-a dat din nou emoţii lui Julio Cesar cu un şut razant cu transversala (55). Giovanni Dos Santos a reuşit o acţiune interesantă, a trimis spre poartă, iar Thiago Silva a atenuat şutul ajuns în braţele lui Julio Cesar (56). Nord-americanii au continuat perioada bună, iar şutul lui Herrera a trecut foarte puţin peste bară (57).

Selecţionata lui Scolari a trecut cu bine de momentele dificile şi a mai beneficiat de o situaţie bună, o lovitură liberă bătută de Neymar periculos (63). Ochoa a salvat încă o dată golul la şutul din careu al lui Neymar (69). Jo a tras din întoarcere, dar balonul a ocolit poarta (76). Ochoa a mai salvat un gol ca şi făcut în minutul 86, la lovitura de cap a lui Thiago Silva din doar 5 metri.

Mexicanii au fost aproape să dea lovitura pe final: Guardado i-a dat emoţii lui Julio Cesar în minutul 90, cu un şut care s-a dus un pic peste transversală, după care portarul brazilian a respins şutul puternic al lui Jimenez (90+1).

Brazilia a ratat astfel şansa de a stabili un nou record mondial de meciuri câştigate consecutiv, oprindu-se la zece (din septembrie 2013).

Celălalt meci al grupei, Camerun - Croaţia (Manaus), este programat miercuri 18 iunie (joi 19 iunie, 01,00, în România), în timp ce partidele din ultima rundă vor avea loc pe 23 iunie: Camerun - Brazilia, la Brasilia, şi Croaţia - Mexic, la Recife, ambele de la ora 23,00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ