CM 2014: Rusia - Coreea de Sud 1-1

| 18 iun, 2014

CM 2014.Echipele Rusiei şi Coreei de Sud au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), marţi, pe Arena Pantanal din Cuiaba, în Grupa H a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia.

CM 2014. Rezultatul este unul echitabil, după ce Lee Keun-ho (68) a deschis scorul pentru asiatici, în urma unei gafe a portarului Akinfeev, iar Aleksandr Kerjakov (74) a restabilit egalitatea la scurt timp.

Cele două echipe s-au luptat cu precădere între cele două careuri, reuşind să se anuleze în cea mai mare parte a timpului. Ocaziile de gol au fost destul de rare, prima venind în minutul 11, când, Son a finalizat o contră coreeană cu un şut peste poartă de la circa 18 metri, transmite Agerpres.

CM 2014.
Ruşii au avut câteva momente bune după prima jumătate de oră, când portarul Jung a respins cu greutate şutul violent din lovitură liberă de la circa 35 de metri al lui Ignaşevici (31). Jirkov a încheiat apoi un contraatac cu un şut pe lângă poartă (33).

Asiaticii au replicat imediat şi şutul lui Koo (34) a fost deviat de veteranul Ignaşevici, foarte periculos pentru poarta lui Akinfeev. Son a mai avut o oportunitate în finalul primei reprize, dar a tras mult peste poartă de la 18 metri (39).

Elocvent pentru felul în care s-a desfăşurat prima repriză a fost numărul de baloane pierdute, 39 ruşii şi 47 coreenii.

Ruşii au părut mai decişi în debutul reprizei secunde, iar Faizulin a trimis un şut cu boltă, respins cu dificultate de portarul Jung (46), după care Berezuţki a reluat cu capul pe lângă poartă la cornerul rezultate (47). Răspunsul sud-coreenilor nu a întârziat, iar Akinfeev a fost nevoit să respingă şutul lui Koo (50), din afara careului. Goalkeeper-ul rus a reţinut în doi timpi şutul lui Ki, chiar în faţa unui atacant coreean (51). Apoi, Akinfeev a respins cu emoţii mingea la lovitura liberă executată de Kim Young-gwon (57), dar apoi a reţinut-o în faţa lui Han.

Portarul Jung nu a putut reţine nici el şutul puternic al lui Kombarov (62), însă nu a fost niciun rus să reia în plasă.

Coreea de Sud a reuşit să deschidă scorul în minutul 68, prin Lee Keun-ho, care a tras de la aproximativ 25 de metri, iar Akinfeev a scăpat balonul în poartă: 0-1.

Doar şase minute a condus Coreea, pentru că Fabio Capello, care pe 18 iunie împlineşte 68 de ani, a mutat decisiv, i-a introdus pe Kerjakov şi Denisov, iar rezultatul s-a văzut imediat: Dzagoev, care a împlinit 24 de ani în ziua meciului, a tras din careu, portarul Jung a respins, Hwang a respins în Eşcenko, iar Kerjakov a trimis balonul în plasă, 1-1 (74).

Niciuna dintre echipe nu a reuşit să îşi mai creeze ocazii de gol, iar argentinianul Nestor Pitana, care a împlinit 39 de ani în ziua partidei, a fluierat sfârşitul unei partide de nivel mediocru, salvată în oarecare măsură de repriza secundă.

În celălalt meci al grupei, Belgia a dispus cu 2-1 de Algeria, iar următoarea etapă se va juca pe 22 iunie: Belgia - Rusia, la Rio de Janeiro (19,00) şi Coreea de Sud - Algeria (22,00).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ