CM 2014: Ponta: Ţin tot timpul cu Italia, dar strict politic sper să câştige Brazilia

| 18 iun, 2014

CM 2014. Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Palatul Victoria, că favorita sa la Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014 este Italia, dar 'strict politic' speră ca noua campioană mondială să fie ţara gazdă a competiţiei.

CM 2014. "Nu reuşesc să le văd pe toate. Probabil mai spre fazele superioare o să mă uit, dar recunosc că mă cam doare sufletul pentru că aş fi vrut să mă uit la echipa României. Poate data viitoare. Ţin cu Italia tot timpul. Nu sunt un specialist, sunt un microbist. Mă feresc, în general, să spun cine e mai bun, cine e mai rău. Strict politic, însă, sper să câştige Brazilia pentru că altfel o să fie destul de greu pentru conducerea ţării dacă la ei acasă, după... în 1950 au pierdut odată Cupa Mondială, deci acum trebui să o câştige, dacă mă întrebaţi", a declarat premierul.

Victor Ponta a declarat că, dincolo de fotbal, se bucură că există încă sporturi în care România face mare performanţă.

"Şi asta înseamnă că pentru celălalt eveniment de la Rio, 2016, care cred că e mai important decât Cupa Mondială la Fotbal, Jocurile Olimpice, nu cred că trebuie să fim foarte pesimişti. Însă Gabriela Szabo şi Alin Petrache, noul preşedinte al Comitetului Olimpic, au din partea mea tot sprijinul pentru că iubesc sportul şi ştiu ce înseamnă', a mai declarat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ