Dragnea: N-am fost niciodată şeful negocierilor cu PP-DD, tot eu şi Ponta vom merge la întâlniri

| 18 iun, 2014

Negocieri PSD-PP-DD. Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a negat că ar fi fost scos din comisia de negociere cu PP-DD şi a precizat că niciodată n-a fost "şeful negocierilor".

Negocieri PSD-PP-DD. "N-am fost niciodată şeful negocierilor cu PP-DD. N-a fost nimeni scos din comisia de negociere. Negocierile cu PP-DD-ul au fost practic, o întâlnire a lui Victor Ponta şi a mea cu PP-DD-ul şi dacă va mai fi o întâlnire vom fi tot noi doi.(...) Pe noi ne-a interesat foarte mult colaborarea în plan judeţean şi local. Rămâne în continuare obiectivul nostru major. Avem câteva judeţe în care s-au realizat aceste colaborări, vedem câte putem să facem', a explicat Dragnea.

Întrebat dacă există promisiuni din partea PSD pentru a-i ajuta pe cei de la PP-DD la viitoarele alegeri parlamentare, Dragnea a răspuns: 'Nici vorbă de aşa ceva, nici nu s-a discutat aşa ceva. O să vedem dacă până la urmă mai este necesar semnarea unui acord. Pentru noi este obligatoriu ca în judeţe să putem avea o relaţie de colaborare pentru a păstra majorităţile acolo unde putem împreună cu PP-DD'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ