Dragnea: Avem cea mai importantă vizită din China din acest an

| 18 iun, 2014

Preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a primit, miercuri, la sediul partidului, o delegaţie a Partidului Comunist Chinez condusă de Sun Zheng Cai, membru al Biroului Politic al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez.

"E cea mai importantă vizită politică din acest an din China. Este o delegaţie importantă formată din oameni cu funcţii importante în Partidul Comunist Chinez', a afirmat preşedintele executiv al social democraţilor, Liviu Dragnea, într-o conferinţă de presă.

Dragnea a explicat că relaţiile dintre cele două partide sunt consolidate 'de foarte mulţi ani de zile' iar ele au determinat şi 'realizarea unor proiecte economice extrem de importante , în special în domeniul energiei şi agriculturii'.

'Suntem foarte aproape de a finaliza discuţiile pentru investiţia de la Cernavodă. (...)Sunt foarte mari şanse ca în toamnă să începem lucrările la Rovinari', a anunţat Dragnea.

În plus, vicepremierul a precizat că se aşteaptă aprobarea de către Ministerul Transporturilor a Memorandumului semnat în China, referitor la construcţia unei linii ferate de mare viteză, pentru ca proiectul să poată fi pus în practică.

La rândul său, oficialul chinez a subliniat că relaţia dintre PSD şi PCC este 'un model' pentru relaţiile comuniştilor chinezi cu partidele din Europa.

'Relaţiile dintre partidele noastre sunt apropiate şi strânse. Relaţia Partidului Comunist Chinez cu PSD este cea mai îndelungată şi cea mai strânsă dintre partidele din România şi această relaţie a devenit un model privind relaţiile Partidului Comunist Chinez cu partidele politice din Europa. În ultimii ani, cu stimularea dlui Ponta şi a dumneavoastră personal, relaţiile dintre partidele noastre au cunoscut o nouă dezvoltare. Atât Partidul Comunist Chinez cât şi PSD sunt la putere şi în faţa noastră avem sarcini comune de a dezvolta economia', a afirmat Sun Zheng Cai.

Tag-uri: China, liviu dragnea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 aug, 2014
bpGJfU1o
saHclrpk5
Awesome you should think of sotenhimg like that
23 aug, 2014
6m3p9XQTj
UovlELPN
Da,asta e dragnea. E omul care la ssauendprea lui Traian Basescu spunea ca s-a saturat sa-i "s...p..." lui Hrebenciuc. Si ameninta cu ssauendprea din functie. Suspendare care s-a produs "putin" in BPN si a fost retrasa in usa, la terminarea sedintei..pe motiv ca se mai gandeste " putin". Acelasi om care, la Brasov, ii spunea lui Viorel Hrebenciuc ce mare lider de partid e el, cat de mult il stimeaza, pentru ca i-a aratat lui Tariceanu ca negocierile cu PSD nu sunt de joaca( negocierile pe motiune esuasera atunci). Acelasi om, care la aceeasi masa de la Brasov, ii spunea aceluiasi Hrebenciuc ca se autosuspenda iar sau isi depune mandatul " putin" daca Ion Iliescu nu e exclus din partid. Acelasi om care se vaita ca nu poate sa faca campanie din cauza aceluiasi om- Ion Iliescu. Acelasi om, acelasi dragnea, care a doua zi nu mai recunostea nimic... Am continuat eu. Asa ca, sincer, nu stiu saptamana asta pe care dragnea o sa-l vezi... Continuam? http://zqhnxhi.com [url=http://kvpiiuc.com]kvpiiuc[/url] [link=http://mhaslaycmgr.com]mhaslaycmgr[/link]
21 aug, 2014
xEaw6W3S
rNRoWG6Ov
I love reading these articles because they're short but inomfrative. http://mrkpnmjixn.com [url=http://uhntrdxosvq.com]uhntrdxosvq[/url] [link=http://nmfhctcyu.com]nmfhctcyu[/link]
20 aug, 2014
sHwXD1qI62oV
JOv3i2mF5M
It's great to read something that's both enjoyable and provides pragdatismc solutions.
19 aug, 2014
im8qfAy9wE
WEBBwOJm
Whoa, things just got a whole lot eaesri.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ