PMP: PSD şi Tăriceanu au transformat şedinţa solemnă a Senatului într-o bătălie împotriva preşedintelui

| 17 iun, 2014

Reprezentanţii PMP afirmă că PSD şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, au transformat marcarea a 150 de ani de activitate a Camerei superioare a Parlamentului într-o 'aniversare ruşinoasă şi într-o altă bătălie împotriva preşedintelui României' prin faptul că Traian Băsescu nu a fost invitat la eveniment.

 

Potrivit unui comunicat de presă, acesta a fost şi motivul pentru care senatorii PMP au decis să nu participe la această şedinţă solemnă a Senatului.

'Obsesia maladivă a PSD şi a lui Călin Popescu Tăriceanu au determinat neinvitarea preşedintelui României Traian Băsescu la acest moment aniversar la care au fost însă invitaţi ceilalţi doi preşedinţi post-decembrişti. Acuzăm laşitatea PSD, care n-a avut curajul să-şi asume printr-un vot în Biroul Permanent al Senatului neinvitarea preşedintelui României la aniversarea de azi. Şi îl acuzăm pe preşedintele Senatului că este cea mai zeloasă slugă politică a PSD. Călin Popescu Tăriceanu a încălcat orice protocol inter-instituţional şi a şters pe jos cu regula că între instituţii există relaţii instituţionale, nu relaţii personale', se arată în comunicat.

În opinia reprezentanţilor PMP, 'înfrângerile pe care preşedintele Traian Băsescu le-a administrat PSD în 2004 şi 2009 au produs o traumă istorică' în rândul social-democraţilor şi 'au generat în acest partid o ură care otrăveşte în continuare scena politică românească'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ