Iohannis: Nu vom face alianţă cu PMP. Unificarea dreptei se face fără Băsescu

| 18 iun, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Klaus Iohannis, preşedintele interimar al Partidului Naţional Liberal (PNL), a declarat miercuri, la Târgu Mureş, la finalul reuniunii regionale a formaţiunii politice, că unificarea dreptei se va face fără Traian Băsescu, subliniind că nu va avea loc o alianţă cu Partidul Mişcarea Populară (PMP).

 

Alegeri prezidenţiale 2014. 'Nu vom face alianţă cu PMP. Nu ne interesează, noi facem unificarea dreptei, fiindcă aşa dorim noi, din Partidul Naţional Liberal şi Partidul Democrat Liberal. Această unificare a dreptei nu se face, în niciun caz, pentru Băsescu, nu se face împotriva lui Băsescu, se face pur şi simplu fără Băsescu', a susţinut Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis şi-a exprimat convingerea că PNL şi PDL vor avea un candidat puternic la Preşedinţia României, care va reuşi să capaciteze alegătorii să voteze pozitiv şi 'nu pentru a alege răul cel mai mic'.

'Noi credem că vom avea un candidat puternic care convinge şi face ca aceste alegeri să fie unele cu un imbold pozitiv şi nu de imbold 'să alegem răul cel mai mic', ci să alegem pe cel care e mai bun. Eu cred că avem forţa politică pentru a convinge o parte suficientă de electorat că noi, de data aceasta, ştim ce vrem', a accentuat Klaus Iohannis. A

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ