Candidați președinție 2014. Flacăra violet revine

| 19 iun, 2014

Candidați președinție 2014. Senatorul PSD Mircea Geoană a intrat într-un început de polemică cu colegii de alianță din UNPR, pe tema candidatului USD la președinție.

Candidați președinție 2014. Formațiunea lui Gabriel Oprea nu prea știe de glumă, mai ales când vine vorba de câștigarea cursei pentru Cotroceni. Pentru că au reapărut poveștile cu candidatura lui Geoană, UNPR a reacționat la acestea și și-a reconfirmat sprijinul pentru candidatura lui Victor Ponta. Geoană, care nu-i un tip coleric, a replicat că scopul său în 2014 este ca un membru PSD să câştige Preşedinţia României. După care a aruncat și o remarcă veninoasă, de încheiere, precizând că dacă UNPR vrea să se pronunțe în privința desemnării candidatului PSD pentru Cotroceni, nu are decât să fuzioneze cu PSD...

Citește și: Cristian Diaconescu îşi încordează muşchii în faţa oglinzii

„Și din interior pot să se pronunţe, să voteze şi să-şi exprime o opinie sau alta. Nu cred că este nici util şi nici colegial să pui un fel de presiune din exterior asupra deciziei suverane pe care PSD trebuie să o ia, Victor Ponta, eu, colegii noştri şi nu cred că domnul Oprea cel puţin despre discuţia despre candidatul PSD are un rol deosebit”, a spus Geoană, la Palatul Parlamentului.

Citește și: Geoană: Important este ca un PSD-ist să câştige Preşedinţia României, este scopul meu principal

Aici, senatorul s-a cam luat cu replica, pentru că, nu-i așa, UNPR nu este UDMR și nu se poate să uiți că nu este vorba de candidatul PSD, ci de cel al USD, caz în care Gabriel Oprea are tot dreptul să-și dea cu părerea. Dar confuzia lui Mircea Geoană se prea poate să se datoreze stresului provocat de anticiparea reacției Mihaelei Geoană, care s-a apucat deja să-i facă lobby pentru prezidențiale și încă nu oriunde, ci tocmai la Realitatea TV, o platformă pe cât de agreată de președintele Băsescu, pe atât de interesată de succesul, nu-i așa, candidaților PSD... pardon, USD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 iun, 2014
dalmatienii PSD
Moromete
PSD-ul si adunatura de mercenari aflata in slujba lui ponta si voiculescu, platiti regeste de baronii penali ca mazare, dragnea, bunea stancu, nicusor constantinescu, oprisan...fac pe dracu-n patru sa prosteasca si sa umilesca electoratul sarac, captiv al ciumei rosii PSD...altfel puscari-ai mananca si...averea furata confiscata si redata romanilor...

PSD-ul se face frate si cu dracul numai sa-i scape pe baroni de LEGE si de PUSCARIE...Pasti-ai reprezinta ponta si voiculescu cu parlamentul lorpenal.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ