Geoană: Important este ca un PSD-ist să câştige Preşedinţia României, este scopul meu principal

| 18 iun, 2014

Senatorul social-democrat Mircea Geoană a declarat, miercuri, că scopul său este ca un membru PSD să câştige Preşedinţia României.

'Important este ca un PSD-ist să câştige Preşedinţia României, este scopul meu principal în 2014. (...) Vreau să evităm ceea ce ne-a împiedicat în 2004 şi 2009 să câştigăm Preşedinţia României şi dacă colegii de la UNPR doresc să participe la alegerile interne, au o cale pe care noi am mai evocat-o cu dânşii, fuziunea cu PSD, şi din interior pot să se pronunţe, să voteze şi să-şi exprime o opinie sau alta. Nu cred că este nici util şi nici colegial să pui un fel de presiune din exterior asupra deciziei suverane pe care PSD trebuie să o ia, Victor Ponta, eu, colegii noştri şi nu cred că domnul Oprea (Gabriel Oprea, preşedintele UNPR - n.r.) cel puţin despre discuţia despre candidatul PSD are un rol deosebit', a spus Geoană, la Palatul Parlamentului.

Potrivit acestuia, după ce PSD va stabili candidatul, va fi nevoie de coaliţie, parteneri şi aliaţi.

'Vom decide la Orăştie care este calea de urmat, ce fel de model de alegeri interne vom aplica şi vom lua o decizie colegială. Nu văd niciun fel de risc, de fractură reală în PSD. Şi Ilie Sârbu, colegul meu din Senat, a avut dreptate în comentariul de astăzi. Partidul este mult prea puternic, mult prea matur, mult prea conştient de importanţa alegerilor prezidenţiale pentru a intra într-un concurs distructiv de frumuseţe', a afirmat senatorul PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ