Iohannis - MRU, discuţii despre FUZIUNE

| 19 iun, 2014

Klaus Iohannis, preşedintele interimar al PNL, s-a întâlnit joi, într-un hotel din Bucureşti, cu liderul partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu.

Întâlnirea a durat aproximativ o jumătate de oră. Iohannis a evitat să dea declaraţii despre acest subiect, însă Ungureanu a afirmat că a fost vorba de 'o cafea între prieteni' iar printre temele de discuţie s-a aflat şi unitatea dreptei.

'Am discutat şi despre politică, am discutat şi despre ce se întâmplă în ţară în acest moment, de ce trebuie să facem cu toţii. (...) Despre unitatea dreptei. Acesta este subiectul pe care îl avem în principal în atenţie şi în dialogul cu domnul preşedinte Vasile Blaga şi în dialogul cu domnul preşedinte Klaus Iohannis', a spus Ungureanu.

Întrebat dacă FC va fuziona cu PNL, el a răspuns că există 'discuţii preliminare'.

'Suntem în discuţii preliminare şi nu cred că există un preţ atât de mare care să nu poată fi plătit pentru unitatea dreptei. (...) Cred că n-a existat moment în care să nu susţinem proiectul constituirii unui mare partid în jumătatea de centru-dreapta a scenei politice româneşti, un partid care să se revendice de la grupul popular european şi care să fie solidar cu celelalte partide din PPE', a arătat Mihai Răzvan Ungureanu.

El a spus că a avut discuţii pe aceleaşi subiecte şi cu liderul PDL, Vasile Blaga.

'Nu e niciun secret câtă vreme construcţia unui mare partid în jumătatea de centru-dreapta ne interesează pe toţi, dar totul se face cu calm, cu luciditate, cu multă maturitate şi având în minte obiectivul, care e mai important decât orice alt detaliu', a declarat liderul FC.

Acesta a precizat însă că nu a negociat cu vreunul dintre cele două partide. 'Nu suntem în situaţia de a negocia, discutăm deocamdată', a adăugat Mihai Răzvan Ungureanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ