Iohannis: În cazul fuziunii cu PDL, e posibil un sistem de co-preşedinţi la nivel local

| 18 iun, 2014

Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă la Zalău, că perioada de tranziţie în cazul fuziunii PNL-PDL s-ar putea prelungi până în 2016, timp în care ar fi posibilă adoptarea unui sistem de co-preşedinţi la nivel local.

'Vom avea cu siguranţă, de la decizia politică care va fi luată - dacă va fi luată - de fuziune, până la punerea în practică, inclusiv până la înregistrarea în registrul partidelor politice, o perioadă de tranziţie care la nevoie se poate prelungi şi mai departe, până să zicem la sfârşitul 2016, o perioadă de tranziţie în care organizaţiile judeţene, locale, vor co-exista. Este posibil să ne imaginăm un sistem de co-preşedinţi la nivel local, pentru a da un timp suficient şi o abordare rezonabilă a acestei fuziuni în teritoriu', a declarat Klaus Iohannis, la finalul reuniunii regionale a PNL, de miercuri, de la Zalău.

Acesta a adăugat că a încercat să explice celor prezenţi la reuniune de ce crede el că fuziunea este necesară.

'Oamenii, pe bună dreptate, sunt foarte interesaţi de această fuziune şi le-am explicat de ce cred eu că e bine să se facă această fuziune acum. Acum este oportunitatea, acum există dorinţa, voinţa politică', a punctat liderul liberal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ