Reducerea CAS cu 5% de la 1 octombrie, APROBATĂ în şedinţa de Guvern

| 18 iun, 2014

Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, proiectul de lege privind reducerea CAS cu 5% de la 1 octombrie. Actul normativ va fi trimis Parlamentului spre dezbatere şi aprobare.

Premierul Victor Ponta a declarat, la începutul şedinţei de Guvern, că proiectul de lege privind reducerea CAS va fi aprobat pentru a fi preluat spre dezbatere şi adoptare cât mai rapidă de către Parlament.

'În primul rând avem pe ordinea de zi proiectul de lege privind modificarea Codului Fiscal în sensul reducerii CAS-urilor cu 5% de la 1 octombrie. Vreau să plece la Parlament cât mai repede. Senatul... mi-au comunicat că aşteaptă proiectul. Îl dezbat în procedura cea mai rapidă şi îl adoptă, iar Camera Deputaţilor la începutul lunii iunie va avea oricum o sesiune extraordinară pentru a aproba ratificarea Acordului de asociere între Moldova şi Uniunea Europeană şi atunci îl adoptă şi Camera Deputaţilor. Deci, poate pleca la preşedinte pentru promulgare', a spus premierul în cadrul şedinţei de Guvern.

Reducerea CAS, în Parlament. Ponta: Cred că va fi un vot cvasi-unanim. Vom cere sesiune extraordinară

El a afirmat că reducerea CAS reprezintă 'o măsură foarte bună, cerută de mult timp de toate partidele politice'.

CITIŢI AICI PROIECTUL DE LEGE

'Unele, după ce am fost noi de acord, nu mai sunt ele de acord, dar e treaba lor. Avem, şi am discutat clar cu instituţiile financiare internaţionale, ne încadrăm clar în toate obligaţiile pe care ni le-am asumat. Am fost un Guvern mai bun gospodar şi avem nişte bani puşi de-o parte pentru această reducere. Important este ca mai departe, prin toate măsurile fiscal-bugetare şi de combatere a evaziunii fiscale să facem această măsură sustenabilă, pe termen lung', a mai spus premierul.

Citeşte şi: Victor Ponta: Prin reducerea CAS , la 20 de angajaţi poţi să mai faci un loc de muncă şi nu te costă nimic

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ