Campionatul Mondial de Fotbal 2014: Meciul Braziliei a fost mai comentat pe Facebook decât Oscarurile

| 13 iun, 2014

Meciul câştigat de echipa naţională a Braziliei cu scorul de 3-1 în faţa reprezentativei Croaţiei, care a inaugurat actualul Campionat Mondial, a generat 58 de milioane de postări pe reţeaua Facebook, de aproape cinci ori mai mult decât ceremonia din acest an a premiilor Academiei Americane de Film, a transmis vineri compania Facebook.

Cea mai comentată fază a meciului a fost primul gol înscris de brazilianul Neymar, care a relansat meciul după ce Brazilia îşi înscrisese un autogol. Controversata lovitură de pedeapsă din care Neymar a marcat al doilea gol, Brazilia preluând conducerea partidei, a fost pe locul al doilea ca număr de comentarii.

Cu 16 milioane de postări, Brazilia a fost cea mai activă ţară pe Facebook în timpul desfăşurării meciului, urmată de SUA şi Marea Britanie. 'Această cifră este de 20 de ori mai mare decât capacitatea tuturor stadioanelor de la Cupa Mondială', a menţionat Facebook într-un comunicat.


Cei mai implicaţi în schimbul de mesaje cu fost bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ