Cel mai nesănătos mic-dejun din lume are 8.000 de calorii. “Dacă mănânci asta, trebuie să dormi un an”

| 01 oct, 2014

Un restaurant din Anglia le propune clienților o provocare: un mic-dejun care are nu mai puțin de 8.000 de calorii, adică de patru ori mai mult decât necesarul mediu zilnic.

Numai 20 de persoane au comandat felul de mâncare denumit sugestiv “Hibernator”, însă nimeni nu a reușit să termine ce a primit pe farfurie.  „Se numește așa deoarece oricine îl mănâncă trebuie să hiberneze un an”, a spus bucătarul de la cafeneaua Bear Grills, din Anglia, potrivit Daily Mail. 

Clienții care au curaj să comande acest fel de mâncare primesc un platou cu patru ouă prăjite, o omletă cu brânză, opt cârnați, opt felii de bacon, patru negrese, patru gofre, patru felii de pâine prăjite, patru porții de budincă, două de fasole, două roșii, ciuperci, cartofi prăjiți și două pahare de milkshake. Cei care acceptă provocarea culinară trebuie să aibă peste 18 ani, să semneze o declarație pe proprie răspundere și să plătească 33 de dolari. 

Numai cei care vor reuși să termine toată mâncarea vor primi un premiu de 162 de dolari și vor avea un fel de mâncare care le va purta numele.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ