Cel mai nou transfer din Liga 1. Adrian Mutu a semnat cu ASA Târgu Mureș până la vară

| 18 ian, 08:02

La două săptămâni după ce s-a căsătorit pentru a treia oară, Adrian Mutu a revenit în Liga 1. Fotbalistul a semnat cu ASA Târgu Mureș, după ce apăruseră zvonuri potrivit cărora ar fi fost în tratative și cu gruparea giuleșteană, dar și cu Pandurii.

Înțelegerea dintre vicecampioana României și internaționalul român este până la vară, ulterior urmând să se decidă dacă va rămâne sau va pleca.

Luni, proaspăta achiziție a celor de la ASA se va alătura echipei pentru deplasarea în cantonamentul din Antalya.

Bogdan Mara a confirmat pentru DigiSport transferul lui Mutu la Târgu Mureș, unde a specificat că negocierea contractului a fost relativ simplă, deși Mutu a avut și alte oferte din Liga 1.

”Am semnat cu Adi Mutu un contract până în vară, însă, dacă totul va decurge bine atât pentru noi, cât și pentru el, și ne vom îndeplini obiectivele, putem discuta prelungirea contractului.

A fost o rundă de negocieri destul de ușoară, am dovedit că suntem o echipă care îl dorește cu adevărat, deși a avut și alte oferte din România.

Principalul criteriu nu a fost cel financiar, pentru că Adi avea nevoie de o echipă puternică, la care să joace și la care să revină în formă maximă”, a spus Bogdan Mara.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ