Cele mai riscante ţări pentru afaceri. Poziţie dezonorantă pentru România

| 09 iul, 2014

Risc afaceri. Romania ocupa locul 26 in topul celor mai riscante destinatii pentru afaceri, din 43 de tari emergente analizate. Tarile sunt clasificate de la cele mai riscante la cele mai putin riscante.

Risc afaceri. Astfel, Bulgaria si Ungaria, care ocupa locurile 29, respectiv 30 in clasamentul realizat de Zurich Insurance Group si publicat de Bloomberg, sunt vazute ca fiind mai sigure pentru afaceri decat tara noastra.

Pe primele locuri in top se afla Venezuela, Nigeria, Egipt, Pakistan si Argentina, acestea fiind tarile cu cel mai ridicat grad de risc pentru companii. La polul opus, cele mai sigure tari sunt Taiwan, Qatar, Emiratele Arabe Unite, Chile si Lituania.

Clasamentul a fost realizat pe baza datelor Zurich Risk Room, ale Bloomberg, ale Fondului Monetar International, ale Bancii Mondiale si ale indexului Chinn-Ito.



Zurich Insurance Group a fost infiintat in 1872, in Elvetia, si are desfasoara operatiuni in peste 170 de tari.

Tag-uri: afaceri, risc afaceri
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ