Celebra mașină cu numere anti-PSD, scoasă la vânzare. Ce preț cere proprietarul

| 07 aug, 12:58

Celebra mașină cu numere anti-PSD a fost scoasă la vânzare, pe site-ul autovit.ro. Proprietarul mașinii a confirmat, pentru realitatea.net, că este vorba despre AUDI-ul care a făcut valuri în România, și nu numai, prin numărul de înmatriculare M..EPSD

Celebra mașină AUDI A5, cu care Răzvan Ștefănescu a făcut turul României, a fost scoasă la vânzare, pe site-ul autovit.ro. Prețul solicitat este de 25.500 euro.

"Da, este adevărat. Am decis să îmi vând mașina. Un prieten mi-a pus anunțul pe net", a explicat Răzvan Ștefănescu, proprietarul mașinii, pentru realitatea.net.

Întrebat de ce a decis să vândă mașina, șoferul a detaliat: "Inițial, voiam să îmi iau un Q7, dar nu am avut bani de Q7. Mi-au ajuns banii doar de A5".

Povestea, pe scurt

O mașină a făcut turul României în ultimele săptămâni, atrăgând atenția prin numărul de înmatriculare, M..EPSD.

O parte a presei a scris că proprietarului autoturismului Audi cu număr anti-PSD i-a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unei mașini ale cărei plăcuțe nu sunt valabile pe teritoriul României, dar proprietarul a negat informația, într-un interviu acordat realitatea.net. De asemenea, și Poliţia a negat, inițial, că a deschis dosar penal.

Ulterior, pe 30 iulie, s-a anunțat oficial că șoferului i s-a întocmit dosar penal, pe motiv că automobilul nu are drept de circulaţie în ţară cu acele plăcuţe, iar cei de la "Rutieră" i-au reţinut lui Răzvan Ștefănescu permisul şi celebrele plăcuţe de înmatriculare, informația fiind obținută exclusiv de Realitatea TV.

Pe 3 august, s-a anunțat că dosarul penal deschis pe numele lui Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii cu numărul M…PSD, a fost clasat, iar bărbatul își va primi permisul de conducere.

Șoferul, Răzvan Ştefănescu, 45 de ani, avea două numere de înmatriculare: unul oficial şi unul preferenţial, realizat în Suedia, "M..EPSD".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ