Centura de Sud a Craiovei s-a stricat înainte de inagurare

| 09 feb, 20:33

Statul român reușește un record în materie de drumuri prost construite. După ce o porțiune de autostradă a fost închisă la mai puțin de un an de la inaugurare pentru că era pusă în pericol viața oamenilor din cauza infiltraților de apă, Centura de Sud a Craiovei s-a stricat înainte de inaugurare.

Inaugurarea proiectului în valoare de 12 milioane de euro este acum amânată, scrie Adevărul

În asfalt au apărut deja fisuri, iar proiectanții au comandat o expertiză tehnică pentru a afla cauza problemei.

Lucrările au început în 2012 și trebuiau finalizate un an mai târziu. Evident, termenul a fost depășit cu încă doi ani, iar acum s-au constatat nereguli, prin urmare a fost amânat din nou. CNADNR promite că șoseaua va fi totuși gata în iulie 2016.

Centura de Sud a Craiovei este o promisiune făcută de autorităţile române americanilor de la Ford încă din 2008, atunci când a fost semnat contractul de privatizare a fabricii din Bănie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 noi, 20:50
VashReabs
doxycycline hyclate oral tabllet 100 mg
But, it only did so after liver cells on the chip processed the tamoxifen to produce its more active metabolite conditions treated by doxycycline

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ