Cercetări în cazul tânărului care a murit în urma incidentului după meciul Steaua-Dinamo

| 25 aug, 13:10

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei au preluat cercetările în cazul tânărului de 18 ani care a murit în urma unei agresiuni ce ar fi avut loc după meciul de fotbal Steaua - Dinamo din 21 august.

"Tânărul a fost lovit în urma unui conflict ce a avut loc în seara de 21 august, fiind ulterior internat la un spital de urgenţă, unde s-a intervenit chirurgical şi unde, în cursul zilei de 24 august, a fost înregistrat decesul. Trupul neînsufleţit a fost ridicat şi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB). 

Potrivit Poliţiei Capitalei, au fost efectuate audieri şi investigaţii sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, urmând ca acestea să continue în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs agresiunea şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate. 

Incidentul ar fi avut loc după meciul Steaua - Dinamo, tânărul fiind lovit cu o sticlă în cap.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ