Cercetătorii demontează un MIT celebru. Iată ce s-a aflat despre bărbaţii ATRĂGĂTORI, contrar aşteptărilor

| 09 sep, 2014

Chiar dacă poti fi mai atrăgători pentru femei, bărbaţii cu înfăţişare mai masculină ar putea să nu fie la fel de fertili ca alţii, se arată într-o cercetare recentă.

Cercetătorii au studiat calitatea spermei la mai mulţi bărbaţi, analizând aspectul lor şi detaliile care sugerează masculinitatea: faţă lată, bărbie pătrată, pomeţi proeminenţi.

Aceştia au un nivel mai mare de testosteron în sânge, ceea ce duce însă la o calitate mai slabă a spermei, ei fiind mai puţin fertili.

Studii anterioare sugerau că bărbaţii cu voce mai groase au de asemenea o calitate slabă a spermei.

Cercetarea recentă a fost realizată de experţi din Spania, Austria şi Columbia şi a presupus analiza a 50 de mostre de spermă de la studenţi din cadrul Universităţii Valencia.

Apoi, subiecţii au fost fotografiaţi şi figurile lor au fost analizate în funcţie de 7 parametri care indicau masculinitatea.

Rezultatele studiului, care a fost publicat în Journal of Evolutionary Biology, contrazic ipoteza „fenotipului de fertilitate”, care sugera că anumite trăsături faciale înseamnă o sănătate bună şi de aceea femeile aleg bărbaţi mai masculini, pentru a avea urmaşi mai sănătoşi şi mai puternici.

Interesant este că în cadrul acestui studiu nu bărbaţii masculini au fost cei consideraţi mai atrăgători.

Pozele voluntarilor au fost analizate apoi de alţi bărbaţi şi de femei, pentru a stabili care era mai atrăgător.

Surprinzător, dar studenţii care aveau o calitate mai bună a spermei au fost consideraţi mai atrăgători de ambele sexe.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 sep, 2014
Rosu Ramona
Cele mai noi locuri de munca!
Oferta noua de locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si imediat! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza aici! Au fost trimise primele castiguri! Oferim dovada platii! NU e MLM! NU e joc piramidal! Lucrati lejer, ca operator online, 3 ore pe zi, si castigati lunar 300 dolari! Cand doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ