Cererea de mutare a lui Gigi Becali, aprobată de Jilava

| 02 sep, 2013

Cererea lui Gigi Becali în ceea ce priveşte mutarea sa la Penitenciarul Poarta Albă a fost aprobată de Penitenciarul Jilava, informează România TV. Transferul latifundiarului mai are nevoie însă şi de avizul Autorităţii Naţionale a Penitenciarelor.

Gigi Becali a făcut o solicitare în care arăta că doreşte să fie mutat la Penitenciarul Poarta Albă. Avocatul latifundiarului, Bogdan Vlad, a declarat că acesta este supărat că a fost sancţionat de conducerea penitenciarului, ca urmare a faptului că a folosit cartela unui deţinut pentru a telefona în exteriorul închisorii. El nu va avea drept de muncă timp de 30 de zile şi nu va putea participa la activităţi sportive şi culturale.

Mai mult, România TV a prezentat în exclusivitate imagini cu deţinutul Gigi Becali filmate în penitenciarul Jilava. Latifundiarul din Pipera a fost filmat pe ascuns în timp ce se afla în curtea unde i se permite să iasă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ